Up met Arnaud

17-08-2018

Kijk eens aan! 10 maanden vol levenslust, een kleine genieter, een lieflijk mini Vandeputteke.
Als we het hebben over up-momentjes, dan horen deze zeker bovenaan de lijst!

Het was een zoektocht, maar eindelijk de oplossing gevonden voor het badmoment. Arnaud is axiaal wat hypotoon en kan nog niet langdurig alleen zitten. Het badmoment was tot voor kort helemaal niet aangenaam: Arnaud gleed onderuit of voorover, ik moest telkens als een octopus mijn armen om vanalles slaan (Arnaudje, z'n speelgoed, washandje, ...) en met z'n toenemende gewicht werd dit zelfs belastend. Niet leuk voor hem, want hij kon niet naar behoren spelen en spetteren en dus ook niet leuk voor mij. Ik probeerde verschillende technieken met handdoeken, tetradoeken, badzitje, ... niets kon soelaas brengen....tot; jawel, ik terug kwam op de website van Dreambaby en daar het Shnuggle bad vond! Aangenaam verrast zag ik zelfs tussen de foto's van het badje, een meisje met het Syndroom van Down.

Arnaudje zo gelukkig zien, grijpend naar zijn badspeeltjes, ploeterend met de voetjes tot de badkamer een zwembad wordt, zus die eindelijk deftig kan meegenieten, mama en Arnaud die de handen vrij hebben, .... Ik deed ter plaatse een vreugdedansje!

Al dachten het we enkele keren, maar Arnaud heeft nog geen tandjes en toch, zie hem genieten van z'n koekje! Hij knabbelt erop los, alsof hij een mond vol witte bijters heeft :D trots op zichzelf, lachend van genot!

En …….... 
UP met grote zus op hun nieuwe schommel! Met een glimlach van oor tot oor, kronkelend van die vlindertjes in z'n buikje, heerlijk!

                                                                 The sky is NOT the limit!