In the spotlight

19-09-2018

Hier is hij dan: Meneertje Arnaud Vandeputte aka Mister Swag!
Wat kreeg ik een leuk berichtje van Tine Vanparijs! Of Arnaudje model wilde zijn voor het kledingmerk From Paris?   Even denken (not!)…... Tuurlijk! Zo'n heerlijk, lief blondekopje omhuld in lekker, sappig babyvet….waar zijn die camera's?! ;-)

Dit vraagt om een kleine voorbereiding; lees: knipbeurt van de wilde haardos! 
En hiervoor is slechts 1 adres het juiste: 

De lange, pluizige plukjes werden zorgvuldig bijgeknipt tot een stoer, maar lief babycoupje. En zus.... die keek goedkeurend mee! Bedankt Elena voor je magische handen :)

Dan is het zo ver! Iedereen kan erover meespreken denk ik, maar 2 kleine kinderen klaarstomen in veel te druk ochtendritueel dat schijnbaar niet altijd volgens dat bepaald ritueel verloopt....het is.....een uitdaging (slash - lawine aan kleren in het rond, toiletbezoeken in de file, ergens een ontbijtje bij elkaar klutsen en ondertussen beheerst de haren kammen en tanden poetsen....) Een kleine inzinking en halve verhuis later, gegordelt in de auto....yes, we made it! Onderweg naar Knokke!


Netjes op tijd komen we aan bij Tine en Tim, het koppel en brein achter 'From Paris'.
Nog een paar kindjes aan het shooten en intussen Arnaudke preppen voor zijn momentje! Trotse ouders: check! Beetje overdreven trotse ouders: dubbelcheck!
>>> Mag ik hier even aan toevoegen dat ons prutske 2 dagen voordien nog geopereerd werd aan de oogjes?!

Een khaki stoer broekje met zwart leder detail en leuke, zwarte sweater met wit vlak....z'n beentjes en armpjes spartelen vrolijk in het rond. Schattig op een schapenvelletje geplaceerd, mama moet nog even de aandacht trekken met een vertrouwd muziekje met lichtspel (want ja, Arnaudje  heeft nog z'n contactlensjes niet en ziet bijgevolg erg weinig).

Maar wat een vriendelijke mensen zijn Tine en Tim! Wat een heerlijk, familiaal sfeertje! Je wordt meteen op je gemak gesteld!
Stante pede verliefd geworden op de outfitjes! Kwalitatief, zacht voor een kinderhuidje, modieus met een uniek kantje! 

TADAAAAAA en dan hier in volle glorie:

Een verhaal dat mooi begonnen is én binnenkort vervolgd zal worden ….

Intussen kan je je winkelmandje al vullen (voor Sinterklaas, Kerst of Nieuw, ….:)
https://www.fromparis.be/